Βραδιά με Pizza και δεν ξέρεις τι κρασί να διαλέξεις;

White Pizza

Κρεμώδης, πλούσια, με ή χωρίς αλλαντικά, έχει πιστούς οπαδούς και κάποιους που αναρωτιούνται που πήγε η κόκκινη σάλτσα!

Όπως και να έχει, το Bolle Prosecco, Andreola έρχεται να παίξει με τον αφρώδη χαρακτήρα του και να αγκαλιάσει την λιπαρότητα της πίτσας, δίνοντας φρεσκάδα και λαχτάρα για την επόμενη μπουκιά. Μην φοβηθείτε και την Rose εκδοχή του!

Pepperoni Pizza

Δύσκολα την αλλάζουν, καθώς η γεύση της είναι τόσο πλούσια και ο καυτερός της χαρακτήρας προκαλεί εμμονή! Εδώ σκεφτόμαστε ‘τανικά’ κρασιά που θα αγαπήσουν το αλμυρό και λιπαρό στοιχείο της πίτσας.

Απευθείας από την Τοσκάνη, ο Bibi Graetz με το Grilli έρχεται να μας θυμίσει ότι κάτι ξέρουν οι Ιταλοί από πίτσα! Οι τανίνες μπερδεύονται τέλεια με το αλλαντικό και η ωρίμανση του κρασιού σε μεγάλα δρύινα βαρέλια, μαλακώνουν και αγκαλιάζουν το πικάντικο στοιχείο του φαγητού!

Classic Cheese Pizza

Αγαπημένη μικρών και μεγάλων, εύκολη λύση για το βραδινό με λίγα, απλά και νόστιμα υλικά. Αλμυρά (ή και όχι) τυριά, με ρίγανη, θυμάρι, ελαιόλαδο και ντομάτες έχουμε το τέλειο καμβά για… Pinot Noir!

Από την πατρίδα της ποικιλίας, το Domaine Chanson, Bourgogne με τον φρέσκο χαρακτήρα του και την γήινη επίγευση του, θα σας κάνει να μην σταματάτε!

Barbeque Chicken Pizza

Και ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτήν την γλυκιά sauce;! Μια εύκολη επιλογή που ικανοποιεί τους περισσότερους και φυσικά εύκολη θα είναι και η επιλογή του κρασιού. Έτσι, το Merlot Cannonball, από την ζεστή California, με τον ώριμο φρουτώδη χαρακτήρα του, θα δέσει τέλεια με την BBQ sauce.

Vegetarian Pizza

Φρέσκα λαχανικά, πολύχρωμα, ελαφριά και κάποια με μία πιο γλυκιά επίγευση όπως είναι τα κολοκυθάκια, έρχονται σε πλήρη αρμονία με το Sauvignon Blanc, Pounamu από την Νέα Ζηλανδία με τον έντονο τροπικό χαρακτήρα του και μια αίσθηση φρεσκάδας όπως και η πίτσα!